Parkstraat 12, 9001 AT Grou
T 0566 62 27 22 | E info@beterwonengrou.nl

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 09.30 - 18.00
woensdag 09.30 - 18.00
donderdag 09.30 - 18.00
vrijdag 09.30 - 18.00
zaterdag 10.00 - 17.00

Bij Beter Wonen in Grou is elk project uniek!

Beter Wonen heeft de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van het vernieuwen van een deurmat tot het inrichten van je volledige woning of bedrijfspand kun je bij ons terecht. Wij geven je graag een indruk. Wil je graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen, kom dan gerust langs in het gezellige Friese watersportdorp Grou. De koffie staat klaar!

 

   

 

Zeilcentrum Grou | Jan Feike Hoekstra

De keuze voor Beter Wonen was snel gemaakt. Beter Wonen is de inrichter bij uitstek in de wijde omgeving en biedt de juiste kwaliteit en service. Exploitant Jan Feike Hoekstra geeft aan dat er behoorlijk snel gehandeld moest worden om het drijvende onderkomen op tijd klaar te hebben. “Beter Wonen heeft hier snel en vakkundig op ingespeeld, daar zijn wij erg blij mee. Het resultaat is prachtig, we varen er wel bij”.

 

Houten jaloezieen woonkamer Grou

Om de lichtinval goed te kunnen regelen heeft Beter Wonen in Grou de brede lamellen van Bécé geinstalleerd bij een woning in Grou. Ook om het zicht van buiten vooral in de avonduren te kunnen verminderen zijn de lamellen ideaal. De lamellen zijn zowel van buiten als van binnen een lust voor het oog, aldus de eigenaar.